Articles

The Schuyler Sisters Music Video – Hamilton Broadway Musical in Real Life

July 13, 2019Schuyler Søstre Musik Video – Hamilton Broadway Musical Der er intet rige mennesker elsker mere end at tage ind til centrum og hænge ud med de fattige De kommer i deres vogne og glor på de studerende i fællesområdet. Bare for at se dem tale Tag nu Philip Schuyler, manden er stenrig. Uh oh, men han ved ikke at hans døtre Peggy, Angelica, Eliza sniger sig ind til byen bare for at se alle mændene på arbejde, arbejde Angelica! arbejde, arbejde Eliza! Og Peggy! arbejde, arbejde
Schuyler søstrene Angelica! Peggy! Eliza! Arbejd! Far sagde vi skulle være hjemme ved solnedgang Far behøver ikke få noget at vide Far sagde vi ikke skulle tage ind til centrum Som sagt, du kan bare gå Men se dig omkring, se dig omkring. Der er en revolution i gang i New York New York Angelica Arbejd! Det er slemt nok at far vil i krig Folk råber på torvet Det er slemt nok at vi har vold på vores kyster Der er nye ideer i luften Se dig omkring, se dig omkring – Angelica, mind mig om hvad vi leder efter Hun leder efter mig! Eliza, jeg leder efter et sind i arbejde
(arbejd, arbejd) Eliza, jeg leder efter et sind i arbejde
(arbejd, arbejd) Woa-oah Arbejd! Ooh, der er intet som sommer i byen En der har travlt ved siden af en der ser smuk ud Undskyld mig, frøken, Jeg ved godt det ikke er sjovt, men din parfume lugter som om din far har penge. Hvorfor hænger du ud i byen i dine smarte sko? Leder du efter en gadedreng, der kan give dig idealer? Burr, jeg afskyr dig! Ahh, så I har diskuteret mig. Jeg er en hjælpend fond, baby, du kan stole på mig Jeg har læst "Sund Fornuft" af Thomas Paine Så mænd siger at jeg er intens eller at jeg er vanvittig. Ønsker du dig en revolution? Jeg ønsker mig en åbenbaring! Så lyt til min erklæring! "Vi anser disse værdier for at være selvindlysende: at alle mænd er skabt ligeværdige" Og når jeg møder Thomas Jefferson (Unh!) Vil jeg tvinge ham til at inkludere kvinder i fortsættelsen Arbejd! Se dig omkring, se dig omkring og se hvor heldige vi er at være i live lige nu Se dig omkring, se dig omkring og se hvor heldige vi er at være i live lige nu Historie bliver skrevet i Manhattan og vi er tilfældigvis i den bedste by i verden I den bedste by i verden! For jeg har læst "Sund Fornuft" af Thomas Paine Så mænd siger at jeg er intens eller at jeg er vanvittig
(Revolutionen sker i)
((hey, hey)) Ønsker du dig en revolution?
(New York) Jeg ønsker mig en åbenbaring!
(I New York, woah)
((se dig omkring, se dig omkring)) Så lyt til min erklæring
((Revolutionen finder sted )) Vi anser disse sandheder for at være selvindlysende
(se dig omkring, se dig omkring)
(hey, hey) At alle mænd er skabt ligeværdige
(se hvor heldige vi er at være i live lige nu) Se dig omkring, se dig omkring. Se hvor heldige vi er at være i live lige nu Der bliver skrevet historie i Manhattan og vi er tilfældigvis I den bedste by i verden
(I den bedste by) I den største by i verden! Arbejd, arbejd Angelica! Arbejd, arbejd Eliza! Og Peggy! Schuyler søstrene Vi leder efter et sind i arbejde
(arbejd, arbejd) Hey!
(arbejd, arbejd) Woah-ah!
(arbejd, arbejd) I den bedste by i verden! I den bedste by i verden!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply